За нас

  • За нас

За нас

Конструктор Груп АС е водещ пан-европейски производител и доставчик на висококачествени индустриални и комерсиални складови решения, които се предлагат на пазара в Европа с марките КонструкторБруинзеелКастенДексион и Пи Ес Ес. 

От 2007 година Алтор Фъндс II е собственик на Конструктор Груп, която е третият по големина доставчик на складови решения за индустриалния сектор в Европа и най-големият в комерсиалния сектор.

Нашите продукти варират от иновативни технологии за палетни стелажи и рафтове до офис и архивни складови решения. Нашата група притежава дългогодишен опит и експертиза, които ние използваме, за да доставим на клиентите си най-добрите решения. 

Ние доставяме нещо повече от отделни продукти и можем да осигурим пълен пакет от услуги, включително и консултации, планиране и поддръжка, независимо дали изискванията са да се помести определена стока в склада или базата или рафтови решения за музей, офис или библиотека. 

Каквото и да е изискването ви, Конструктор Груп може да допринесе реално за подобряване на вашия бизнес, чрез осигуряване на първокласна работа и складова среда.

Структура – държави и хора

С оборот от приблизително 330 милиона евро, повече от 1200 служители и модерни производствени бази, стратегически разположени в Русия, Румъния, Холандия, Германия и Финландия, Конструктор Груп е водеща сила в складовата индустрия. Групата има силно местно представителство в Европа, също така и маркетингова мрежа в целия свят, включително Африка, Средния Запад, Северна и Южна Америка.