Dexion puska mobilnata paletna stelazhna sistema MOVO na bulgarskiya pazar

  • Dexion puska mobilnata paletna stelazhna sistema MOVO na bulgarskiya pazar

Dexion puska mobilnata paletna stelazhna sistema MOVO na bulgarskiya pazar

Dexion отговаря на растящата нужда на българския пазар за по-ефективно съхранение с пускането на интелигентно мобилно складово решение, предназначено да оптимизира дейността в склада посредством подобрена ефективност на пространството и улеснено манипулиране на стоките.

Мобилната стелажна система MOVO е автоматизирано складово решение от последно поколение, предложено от специалисти на Dexion, която да замени традиционните регулируеми палетни стелажни системи, където пестенето на място и време са съществени критерии при избора на подходяща складова система.

Мобилното палетно стелажно решение MOVO от Dexion помага да се намалят разходите за нова сграда или дава възможност за по-добро и ефективно използване на съществуващото складово пространство.

Mobile racking

Електронно управляваната мобилна стелажна система за голямо натоварване MOVO се движи на вградени релси и може да поеме товари до 24 тона при височини на стелажите до 12 метра.

Когато се отварят отделни коридори, съвременна сензорна технология и различни опции за управление осигуряват лесно опериране и абсолютна безопасност.

Благодарение на голямото разнообразие на принадлежности MOVO е подходяща за всякакъв вид складови стоки, а гарантираната безопасност на работа при ниски температури до -30°C е идеална за използване в студени складови помещения.

Ползи

  • Максимално използване на складовото пространство – само един работен коридор
  • Спестяват се до 40% от пространството, изисквано от традиционните палетни стелажи
  • Алтернативно увеличаване на складовия ви капацитет с до 80%
  • Добрият капацитет на заетост помага да се намалят сметките за енергия в студени складове
  • 100% достъп до отделни палети
  • Модулната конструкция се адаптира към всяко изискване

Модулната конструкция на системата MOVO означава, че е лесно да се проектира най-ефективната и икономична инсталация за всяка ситуация. Релсите, основите и системата за управление се избират, за да се удовлетворят по най-добрия начин нуждите ви. MOVO може да се приспособи към вашите изисквания за управление, от простото добавяне на радио управление на електрокара до пълното интегриране в мрежата на вашата система за планиране на ресурсите в склада.

С повече от 9000 инсталации по целия свят Dexion натрупа опит в продължение на много десетилетия като разработчик и производител на тежки мобилни стелажни системи. На базата на този опит ние можем да проектираме нашите MOVO – мобилни палетни стелажни системи по най-оптималния начин за изпълнение на изискванията на нашите клиенти.