Качество

  • Качество

Качество

Качеството е в сърцевината на корпоративната култура на Дексион и компанията е напълно обвързана с доставянето на качествен продукт и предлагане на обслужване във всичко, което правим. Стремим се да предоставяме отлично обслужване на клиентите ни преди, по време и след продажбата на един от многобройните ни складови продукти, винаги с цел да преизпълним очакванията им.  

Ние притежаваме утвърдения сертификат за качество ISO9001, който включва дизайна, доставката и инсталацията на складовите решения. С нашия дизайнерски екип, работещ според националните и местни закони, нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че е направено всичко възможно за постигане на високо качество. 

Дексион е ангажиран с непрекъснато усъвършенстване, чрез политика на постоянни инвестиции в обучение и технология, които се усилват с най-добрата техническа поддръжка и управленска експертиза. Нашият бизнес наръчник е на разположение за разглеждане и ние сме много щастливи да обсъдим всички елементи от него с нашите клиенти и доставчици.