Skip to main content

Консултиране - Доставка - Решения - Обслужване след продажбата

Клиентите от всички пазари ще спечелят от сътрудничеството си с Дексион.

Началната ни точка е вашето изискване и ние разработваме решения, ориентирани към клиента, които да отговорят на нуждите ви, каквито и да са те. В допълнение към нашите стандартни системи, ние също така осигуряваме съоръжения по напълно индивидуални проекти.

Дексион винаги ще се стреми да разбере напълно нуждите на клиентите си. Като работим в тясно сътрудничество с вас от първоначалната идея до определяне на подробна спецификация, ние сме в състояние да осигурим ясни и подробни предложения.

В зависимост от вашите изисквания, ние можем да осигурим цял спектър от решения, от общи насоки за бюджета до напълно детайлни предложения, помагайки ви да оцените изпълнимостта на проектите или алтернативни опции за склада ви.

Анализ и Съвет

Нашите опитни и ерудирани специалисти по продажбите, инженери и ръководители на проекти могат да предоставят ценна информация в изпълнението на изискванията на нашите клиенти за склад.

Открийте повече
Доставка и монтиране

Дексион ще ви достави в перфектно състояние и на време каквото и да желаете - един рафт или пълна инсталация за милиони.

Открийте повече
Здраве и безопасност

Нашият ангажимент към безопасността се изразява и в помощта на нашите клиенти в безопасната работа и поддръжка на нашите продукти.

Открийте повече
Сервиз и поддръжка

Дексион вярва, че ангажиментът ни към клиента не спира след доставката и инсталацията на нашите продукти.

Открийте повече