Skip to main content

Дексион прави нещо повече от даване на общи съвети и насоки на клиентите си за техните изисквания за склада; ние предоставяме практическа помощ, чрез по-подробен анализ на складовите им потребности. Можем да превърнем вашите нужди за склад в подробна спецификация на складово оборудване, което ще е необходимо и най-доброто разположение, за да отговори на вашите изисквания за пространство, достъп и вземане.

Нашите опитни и ерудирани специалисти по продажбите, инженери и ръководители на проекти могат да предоставят ценна информация в изпълнението на изискванията на нашите клиенти за склад

Каквото и да е вашето изискване за склад, Дексион вече го е срещал. От нашата дългогодишна позиция на индустриален лидер в доставката на складово оборудване за много индустрии и приложения, опитните ни и ерудирани специалисти по продажби, инженери и ръководители на проекти могат да предоставят ценна информация при решаването на складовите потребности на нашия клиент, каквито и да са те.

Основавайки се на този значителен опит, ние можем да помогнем и съветваме клиентите си не само за техните складови изисквания, но и за дейности и съоръжения за самото складово оборудване. Това може да обхваща редица области, като например:

  • План на склада
  • Оборудване за боравене с материали
  • Обозначаване на местоположенията
  • Движение на материала
  • Методи за вземане на материалите от склада
  • Системи за водоразпръскване

Достъпът до тези познания и опит е част от услугите, когато работите с Дексион.

Какво казват нашите клиенти

"We've achieved greater functionality and our operators are very pleased with the solution. It has facilitated the handling of the tools considerably, and it is now easier to locate the tools. This means we have ultimately been able to optimise conversion times in production, resulting in increased productivity and efficiency."
- Søren Jørgensen, Project Engineer, Meneta

Сертификати