Skip to main content

Представяме нашата стелажна система Medium Duty за среднотежки товари: надеждна, многофункционална и с кратък срок на доставка

Ако търсите начин да съхранявате стоки с голяма дължина и средно тегло в компактно и подредено пространство, новата конзолната стелажна система от Dexion е перфектният отговор.

Medium Duty CantileverСтелажна система за среднотежки товари Medium Duty Нашата нова конзолна стелажна система Medium Duty се базира на изключително успешната система Light Duty за леки товари, но е усилена и оптимизирана за носене на по-тежки товари.

Тя е перфектното допълнение към нашите опции за леки товари и тежки товари Light Duty и Heavy Duty като запълва празнотата между двете система и е идеална за съхранение на дълги и големи стоки като тръби, греди, стоманени пръти, дървесина или мебели.

Тази нова конзолна стелажна система за среднотежки товари Medium Duty замества нашата предишна стелажна система за среднотежки товари, базирана на IPE-профил. Тя е с модерен и подобрен дизайн като осигурява по-голяма гъвкавост и е с галванизирана повърхностна обработка в по-компактна и по-лека структура, но със същата якост и надеждност като своя предшественик. Системата се разработва и произвежда изцяло в нашите фабрики.

Medium Duty Cantilever

Стелажната система за среднотежки товари Medium Duty е хоризонтална, така че можете да обработвате товари както ръчно, така и с вилкоповдигач. Системата може да включва стоманени рафтове за съхранение на малки кутии и стоки с различни форми и размери. Стоманените ограничители възпрепятстват търкалянето на стоките напред.

Може да се добавят допълнителни рамене, колони и скоби, когато изискванията за съхранение се променят, а конфигурациите с единична и двойна страна осигуряват максимален капацитет за съхранение в единична централна колона или с плътно прилягане към стената.

Без предни колони, които да пречат на поставянето и вземането на товара, тя е идеална за среда тип “направи си сам”, водопроводни и тръбни елементи, производствена и цехова среда.

Medium Duty Cantilever

Основни характеристики на стелажната система за среднотежки товари Medium Duty

  • Няма ограничение за дължината на продуктите
  • Подходяща за монтаж на закрито
  • Лесно регулируеми разстояния на раменете.
  • Височина: до 4m
  • Дължина на раменете: до 1.2m
  • Максимално натоварване на рамото: 1195 kg
  • Максимално натоварване на колоната: 4780 kg

Нашата стелажна система за среднотежки товари Medium Duty напълно отговаря на препоръките на стандарт FEM 10.2.09 и на EN 1993-1-1:2006 Проектиране на стоманени конструкции.

За повече информация относно стелажната система за среднотежки товари Medium Duty (или за други наши решения за съхранение на дълги и тежки стоки), моля да се свържете с екипа на Dexion.

Súvisiace správy
Najnovšie správy