Skip to main content

Представяме ново допълнение към нашата гама MOVO: MOVO 3015

Мобилните стелажи за палети - или MOVO, истински динамично решение за складово съхранение - сега станаха още по-гъвкави с лансирането на новата ни система MOVO 3015.

Mobile Pallet RackingСъс способността си да пренася по-големи натоварвания от преди, с 15 тона на колело, MOVO 3015 е идеалното решение за пренасяне на големи товари, подвижни палетни стелажи, което позволява съхранение на до 60 тона на клетки гръб до гръб. Това го прави едно от най-добрите решения на пазара за тежки товари.

Нашето новоразработено решение е подходящо при съоръжения с подзадвижване, като позволява на камионите да преминават безопасно под клетката и е произведено със същото високо качество и надеждност, които предлагаме за всички наши продукти.

И така защо да изберете MOVO като складово решение за съхранение? MOVO носи отлични предимства, включително:

 • Спестяване на място - MOVO предлага икономия на място до 50%
 • Увеличен капацитет - съхранявайте до 80% повече с MOVO
 • Намалени режийни разходи - MOVO носи икономия на енергия и складови разходи
 • Ефективност - MOVO позволява 100% достъп до палетите
 • Гъвкавост - MOVO издържа на температури от -30 ° C до +40 ° C, така че е идеалното решение за съхранение в хладилни складове
 • Съвместимост с AGV, гарантираща, че вашата инвестиция е доказателство за бъдещето

Кратък преглед

Широката ни гама от решения MOVO включва пълен обхват продукти, от леки товари (с до 4 т / на колело) и средни товари (с до 8 т или 10 т / на колело) до пренасяне на тежки товари (12 т или дори 15 т / на колело).

Тип

Товар / Подзадвижващо колело

Underdrive

MOVO 3004N

up to 4 до

X

MOVO 3008N

up to 8 до

X

MOVO 3008

up to 8 до

MOVO 3010

up to 10 до

MOVO 3012N

up to 12 до

X

MOVO 3015

up to 15 до


Цялата ни гама MOVO има следното стандартно оборудване:

 • Голямо разнообразие от аксесоари
 • Подходящи за всякакъв вид складови стоки
 • Най-новата PLC технология за перфектна поддръжка на допълнителните функции, включително връзка с интернет, позволяваща дистанционна поддръжка, плюс сензорен екран с ясен графичен дисплей, за оптимална видимост
 • Проектиран в съответствие с Европейската директива 2006/42/EG и DIN EN 15095

MOVO

Скъпа инвестиция ли е MOVO? Не мислим така. Автоматизацията и полуавтоматизацията са бъдещето за складирането, така че инвестирането сега, е начин да се подсигури бизнесът за в бъдеще.

Системата MOVO може да бъде внедрена безпроблемно в налична складова среда и това дори означава, че може да се избегне преместване в по-нови, по-големи помещения - като така се спестяват редица неудобства, както и всички свързани с подобен ход разходи.

Плюс това, MOVO въвежда ефективност, която води до намаляване на режийните разходи: съхранявате повече, на по-малко място и намалявате сметките си за енергия.

Най-вече, системите MOVO предлагат драстично намаляване на енергията в климатизирани складове и гарантират безопасна работа при температури от -30 ° C. Ето защо 95% от всички европейски хладилни складове са оборудвани с мобилни стелажи.

MOVO

MOVO стелажите могат да бъдат конфигурирани за работа по дължина на пътеката до 90 м и височина 15 м, като същевременно позволяват 100% достъп до палетите от мотокари.

MOVO също е проектиран с цел първостепенна безопасност за оператора. Ако мотокар влезе в пътеката, когато стелажът е в движение, светлинен лъч задейства аларма.

Докато стелажите се движат, той използва система за мек старт/стоп, за да осигури леко отваряне и затваряне, като по този начин намалява риска от повреда на стелажа и неговия товар.

Характеристиките за безопасност включват:

 • Звуково предупреждение преди всяко движение
 • Мигаща светлина по време на целия процес на движение
 • Бутоните за аварийно спиране на всяка количка подават указания за незабавно изключване
 • Пълна защита на зоната MOVO чрез многолъчев контрол на достъпа
 • Локална защита на единичните вагони чрез двупосочни светлинни бариери в зоните на крачетата
 • Има маркировка за съответствие с европейските стандарти, съгласно CE 2006/42/EG и DIN EN15095

MOVO

В нашата гама MOVO, има и мобилни конзолни стелажи, идеални за съхранение на дълги стоки, с товари, които трябва да се обработват без бариери. Няма ограничение за дължината на съхраняваните продукти и има регулируема дължина на рамото, за по -дълбоки продукти, която можем да персонализираме според вашите нужди, още на етап проектиране и изработка.

Нашата гама MOVO е много гъвкава, с възможности за всички видове съхранение, а сега - с въвеждането на MOVO 3015 - дори и на по-тежки товари.

Също така ще се погрижим за всичките ви текущи нужди от поддръжка и обслужване, гарантирайки, че вашият склад работи на оптимално ниво, като същевременно помагаме за постигане на съответствие с приложимото законодателство.

За да обсъдите с екипа за мобилни палетни стелажи, идеите за вашия склад или дистрибуторски център и кои от решенията MOVO биха отговаряли най-добре на вашите нужди, моля, свържете се с нас.

Súvisiace správy
Najnovšie správy