Skip to main content

Аксесоари за стелажи Dexion - Перфектното решение за осигуряване на безопасност в склада и социална дистанция

Здравеопазване, безопасност и сигурност във вашия склад и производствени зони

Safety Accessories InitiativeИнициатива за аксесоари за безопасност Критично важно за безпроблемната работа и безопасността на екипа е да се уверите, че вашият склад съответства на най-новото законодателство за складова безопасност и пандемична защита.

Широката гама аксесоари на Dexion предпазва стелажите и стените от удар от вилкоповдигач, но и служи като обикновен инструмент за разделяне на склада, който може лесно да обозначи достъпа и маршрутите за движение като помага да се спазват мерките за социална дистанция в тези трудни времена.

Нашите аксесоари за безопасност включват тръбни бариери, рамкови протектори, колонни и ъглови предпазители с или без пеноподложка, метални стълбчета, предпазни панели от стоманена мрежа, предпазни бариери, пружинни отвесни протектори от твърда пластмаса.

Safety Accessories Initiative

Инициатива за аксесоари за безопасност - Системите на Dexion, проектирани по задание на клиента се предлагат с широк набор от аксесоари за безопасност и сигурност, които допълват и допълнително се приспособяват към разположението на вашата база - дали търсите допълнителна защита за вашите колони и рамки за опазване на вашите стелажи и стоки срещу удар от вилкоповдигачи или за осигуряване на методичен достъп, разделяне и движение на работниците във вашия склад.

Нашите системи са произведени с най-високо качество и са проектирани да издържат на изпитанията на времето, дори и в най-натоварената работна среда. Те са изработени от качествена стомана, която е галванизирана или прахово покрита в ярки, видими цветове или изработена от силни и гъвкави високотехнологични пластмасови смеси.

Специалните складови предпазители и протектори на Dexion може да се адаптират за вашите специфични нужди от нашия екип от проектанти, подпомагани от изпитвателна лаборатория и посветен производствен екип с опитни работници и високотехнологични машини за обработване на стомана.

Safety Accessories Initiative

Инициатива за аксесоари за безопасност Нашата гама от аксесоари за безопасност, проектирани да допълнят и допълнително да адаптират съществуващата система, ви дават увереност, че вашите работници са в безопасност, спазват надлежно обозначените маршрути и че вие спазвате всички задължителни разпоредби и мерки за социална дистанция.

С нашата постоянна подкрепа, насоки, проверки за безопасност и всеобхватни одити, вие винаги сте готови да спечелите от това, с което отрасъла ви предизвиква - без никога да е необходимо да правите компромиси със здравината, стабилността и целостта на решенията, които сте инсталирали или със здравето и безопасността на своите екипи.

Освен това, интелигентното разполагане на компонентите на аксесоарите за безопасност може да осигури силен, професионален и стабилен начин за разделяне на маршрутите за достъп и осигуряване на социална дистанция в условията на пандемия и може да се приспособи към други функции за складова безопасност и организационни функции в бъдеще.

Súvisiace správy
Najnovšie správy